Bestuursleden

Voorzitter: Erna Truijens

Kwam via haar zoons – die op cricket en hockey zaten – in allerlei commissies en organiseerde talloze sportevenementen. Ze is al jaren verbonden aan HC Rotterdam waarvan de laatste 3 jaar als bestuurslid maatschappelijke zaken. Vindt dat er veel te weinig vrouwen op cruciale posities zitten in de sport en dat vrouwen elkaar meer mogen dragen en groter maken. Dit draagt ze uit vanuit de overtuiging dat diversiteit van belang is voor elke organisatie en haar diepgewortelde gevoel voor gelijke kansen om met elkaar onze maatschappij een beetje mooier maken.

Vice-voorzitter: Astrid Ventevogel

Begon met hockeyen toen ze 4 was. Zat al snel in de jeugdcommissie en het lustrumcabaret. Na een uitstapje naar het bondsbestuur cricket inmiddels voorzitter van Pinoké, een club met 2100 leden en teams op het hoogste niveau. Vind dat er weinig vrouwen in de sport bestuurlijk actief zijn, terwijl het toch heel leuk en leerzaam is. Dat geldt overigens ook voor LHTBI en andere achtergronden.

Secretaris: Maartje Fleuren

Vanaf haar twaalfde actief geweest als vrijwilliger in verschillende functies bij hockeyverenigingen. Sinds 1999 als professional werkzaam binnen de sport op het gebied van advisering en ondersteuning. Zelf ook actief als sporter (geweest) bij hockey, tennis en golf. 

Diversiteit geeft kracht aan een organisatie en haalt het optimale er uit. Vrouwen die de ambitie hebben bepaalde rollen te vervullen moeten hier de kans toe krijgen. Daarnaast gaat het om verbinden van initiatieven op dit thema. LNVS kan deze verbinding maken en iedereen optimaal laten functioneren. 

Penningmeester: Peggy Sno

Naast mijn financiële achtergrond, Credit Manager / Treasury Specialist en nu als accountant, ben ik ook voetbalmoeder van mijn zoon. Door betrokkenheid en interesse in voetbal ben ik door een goede vriend terecht gekomen bij C.S.V. Zwarte Pijl ook als secretaris. LNVS wil vrouwen van diverse culturen betrekken in sport. Diversiteit daar staat LNVS voor. Sport is voor iedereen.

Bestuurslid: Kim Middendorp

Heeft in haar jeugd de nationale selecties waterpolo doorlopen. Na veel blessureleed, via de Johan Cruyff Academy en het Wagner Sport Management Institute, nu werkzaam als teamleider (Johan Cruyff Academy/ sportmarketing CE)  binnen de Hogeschool van Amsterdam. Acht jaar bestuur ervaring binnen waterpolovereniging Z&PC De Gouwe. Vind dat er voor jonge vrouwen nog te veel barrières zijn om een bestuurscarrière te overwegen of aan te gaan. Er leeft tevens een diffuus beeld van besturen en het wordt tijd om hier door o.a. kennisontwikkeling, voorlichting en samenwerking stappen in te maken.

Bestuurslid: Betty Schelle

Vanaf kindsaf aan actief bezig met voetbal. Op 17e jarige leeftijd zitting in bestuur vv B.M.C. te Berlicum en op 32-jarige leeftijd de (?) 1e vrouwelijke voorzitter van deze mooie vereniging. Meerdere functies binnen de KNVB vervult , waaronder zitting in Landelijke Commissie Voetbaltechnische zaken en bestuurslid KNVB District Zuid 1. Op dit moment Ambassadeur KNVB Zuid I ; tevens voorzitter jeugd- en schoolvoetbal KNVB Zuid. Het aangepast sporten (mn voetbal) heeft ook de belangstelling waardoor ook coördinator Zwaluwen Jeugdactie Zuid 1.  Voorzitter vrouwenvoetbal van een van de grootste verenigingen in Nederland, OJC Rosmalen. In 2014 in contact gekomen met de helaas te vroeg overleden voorzitter LNVS, Gerda Verhaar Eeuwijk en sindsdien verbonden aan dit netwerk.
Een netwerk dat bestaat vanaf 2009 en ernaar streeft dat er meer vrouwen in besturen komen en belemmeringen weg te nemen bij vrouwen met ambities. Gelijke kansen en mogelijkheden is dan ook een gevleugelde uitspraak van haar.

Allen te bereiken via info@lnvs.eu